Vertikalskjærer bensin

WOLF-Garten VA 389 B mosefjerner

Vertikalskjærer bensin
Vertikalskjærer bensin

VA 389B er en kraftig mosefjerner, bensindrevet med 3500 W (4,7 hk) motor, den er bred (38 cm arbeidsbredde), har stor oppsamler på 50 liter og er god og tung, 37 kg. (akkurat det siste kan nok være både ett pluss og ett minus). Så det er en vertikalskjærer som passer deg som har mye plen.

Leveres både med «knivbjelke» og «fjærbjelke» så den fungerer både som vertikalskjærer og plenlufter alt etter behov.

Dette er en dyr maskin, og du betaler i praksis dobbelt så mye for denne enn en tilsvarende elektrisk (med ledning). Alle som har slått en større gressplen både med elektrisk og bensindrevet plenklipper vet at med unntak av bråket og evt. vedlikehold så er den bensindrevne overlegen på de fleste områder. Du må spørre deg selv om det er verdt det. Du sparer litt tid, kanskje en halvtime hver gang om du har ett halvt mål med plen, men den brukes bare 2 til 4 ganger i året. Og så er det er det godt for «sjelefreden» med bensin. Å gå å «hive» rundt på en ledning i ett par timer er irriterende så det holder.

Har du muligheten til å kjøpe den sammen med naboer, venner eller velforeningen så er det ikke dumt å investere i en bensindrevet vertikalskjærer. Eller om du ser muligheten for å leie den ut når du ikke bruker den selv.

Info om/kjøp WOLF-Garten VA 389 B