Fjerne mose i plen

Fjerning av mose med fotmakt

Sandaler for å lufte plen
Sandaler for å fjerne mose i plen

Jeg er litt i tvil om jeg skal flire av disse eller man skal ta det seriøst. Det er «sandaler» som stroppes fast på skoene dine og under sålen er det pigger som skjærer seg ned i plenen. Da blir jorden mer porøs, gressrøttene får luft og mosen vil etterhvert forsvinne. Det er vel liten tvil om at det virker, spørsmålet er om du kommer til å bruke dem.

Det er klart at du kan ha dem på deg når du pusler i hagen, luker og vanner, men da oppholder du deg gjerne på steder hvor det ikke er plen, eller i utkanten av plenen, og skal du opp i steinbedet en tur må du ta dem av. Man kan selvfølgelig bruke dem når man klipper plenen men jeg tipper det blir slitsomt i lengden med 5 cm lange pigger under føttene.

Jeg konkluderer med at for meg er det ikke aktuelt, men om du vurderer det kan du både lese mer og kjøpe dem på denne linken